Arkisto

Ensi kesän Power Cup Kuopiossa 7.-10.6.2018

Ilmoittautumiset kerätään helmikuussa. Lisätietoja tulossa joukkueenjohtajien kautta.

Kiitos kaikille Bluesilaisille, jotka toitte panoksenne 23-vuotisen seurahistoriamme suurimpaan hankkeeseen ja kannoitte hienosti osuutemme Power Cup 2017 -turnausjärjestelyistä!

Power Cupin järjestäminen oli lähes kahden vuoden mittava projekti. Nyt se on ohi!
Loma- ja vapaapäivät töistä eivät menneet hukkaan, sillä suoriuduimme mittavasta projektista hyvin. Lisäksi meille jää vastineeksi mukavia muistoja maailman suurimman juniorilentopalloturnauksen järjestelyistä.

Seitsemän järjestävän seuran yhteensä 758 talkoolaisen määrästä peräti 153 oli Bluesilaista! Olimmekin suurin talkoolaisia koonnut seura! Oli hienoa nähdä Bluesilaisten aktiivisuus turnauksen ennakkojärjestelyissä ja turnauspäivien monissa eri tehtävissä! Voimme olla tyytyväisiä panokseemme. Talkooporukan lisäksi Bluesista osallistui turnaukseen 10 joukkuetta valmentajineen.

Fortum Power Cup 2017 on ollut seuratyön näyteikkuna ja seurojen yhteinen voimanponnistus. Power Cup tapahtumaan osallistui tänä vuonna 159 lentopalloseuraa 865 joukkueella. Kisapasseja lunastettiin yli 7000 ja käytössä oli noin 260 kenttää. Laajana tapahtumana se oli jälleen hieno ja tärkeä kohtauspaikka, paitsi nuorille urheilijoille, myös kaikille valmentajille, ohjaajille ja muille lentopalloilevien nuorten taustajoukoille.

Järjestelyistä yhdessä Suomen Lentopalloliiton kanssa vastasivat paikallisseurat Blues Volley, Espoo Lentis, Keimolan Kaiku, Korson Veto, Naarasleijonat, Puma-Volley , Vantaan Lentopallo ja Helsinki Volley. Seurojen organisoimat 753 vapaaehtoistyöntekijää, talkoolaista, mahdollistivat tämän mittavan tapahtuman hienon läpiviennin.