Julkaistu: 14 toukokuu 2024

Tuomas Haapasalo

Syntymävuosi: 1990

Blues vuodet: 1997 - 2005

Pelipaikka: Keskitorjuja

Motto: Asenteella eteenpäin

PELIHISTORIA

  • Blues Volley 1997-2005 välillä
  • Puma Volley 2001 – 2006 välillä
  • Korson Veto 2005-2007 miesten 1-sarja
  • Salon Piivolley 2008 – 2010, Miesten Mestaruusliiga
  • Pielaveden Sampo 2010 – 2011, Miesten Mestaruusliiga
  • Korson Veto 2011-2012, Miesten Mestaruusliiga
  • 2005 - 2010 - U17-, u19-, u21 juniorimaajoukkueet

BLUES-MUISTOT

Erityisesti turnausreissut ja pelimatkat olivat mukavia ja antoisia reissuja. Matkan varrelta kertyi hyviä muistoja ja kavereita ja Blues Volley antoi pohjan mistä hommat jatkui Puma-Volleyn kautta Korson Vetoon ja siitä miesten mestaruusliigaan ja isompiin kuvioihin. Pohjat treenaamiselle ja tekniikalle ovat perua kasvattajaseuralta.

MITÄ LENTIS ON ANTANUT MINULLE

Lentis otti paljon, mutta antoi myös paljon. Matkan varrella tuli nähtyä paljon kotimaan pelireissuja ympäri Suomea, minkä lisäksi lentiksen takia pääsi myös hieman reissaamaan ulkomailla, milloin se tarkoitti työväen urheiluliiton kisoja Itävallassa ja Italiassa taikka armeijan joukkueen kanssa sotilaiden maailmankisoja Brasiliassa. Näiden lisäksi junnumaajoukkueiden reissuilla käytiin mm. ruotsissa ja itävallassa ja nähtiin paljon reissujen aikana.

Lentiksessä myös sai kunnon ensikosketuksen joukkueeseen, tiimeihin ja yhteistyöhön isommassa porukassa, joista on varmasti hyötyä myös lentopallon jälkeisessä oikeassa elämässä, varsinkin työelämässä yhteistyötä tehdään paljon muiden kanssa. Lentiksessä oppi tekemään töitä yhteisen tavoitteen eteen vuosia eikä siitä varmasti jatkon kannalta ollut ainakaan haittaa.

Kaiken hyvän lisäksi lentopallo antoi aika-ajoin kipeytyvät polvet, joskin nykyään kivut ovat hyvin harvinaiset :)

VINKIT

Jos jokin asia kiinnostaa niin kannattaa pyrkiä kohti päämäärää, oli se sitten lentopalloon liittyvä tai muuhun elämän osa-alueeseen liittyvä tavoite. Motivaatiolla on suuri merkitys eikä väkisin kannata hakata päätä seinään vaan tehdä sitä mistä tykkää.

- - - - - - - - -