Julkaistu 18 Helmikuu 2023

Netta Hyttinen

Syntymävuosi: 2001

Blues vuodet: 2009–2017

Pelipaikka: yleispelaaja

Motto: ”It’s not about how hard you can hit. It’s about how hard you can get hit and still keep moving forward.” – Rocky Balboa
PELIHISTORIA

  • Blues Volley: 2009–2017 F–B-juniorit sekä naisten 3- ja 2-sarjat
  • PuMa Volley: 2017–2018 Naisten 1-sarja (Helsinki Volley 2) sekä A-juniorit
  • NaLe: 2018–2019 Naisten 1-sarja (Helsinki Volley) sekä A-juniorit
  • Hämeenlinnan Lentopallokerho: 2019–2022 Naisten Mestaruusliiga (SM-pronssi x2)
  • Nurmon Jymy: 2022–2023 Naisten Mestaruusliiga

BLUES-MUISTOT

Blues ajat tuovat ensinnäkin mieleeni turvallisen yhteisön nuorelle harrastaa ja liikkua. Pelasimme junnuvuodet lähes samalla porukalla alusta loppuun saakka. Niitä aikoja on mukava muistella, sillä olimme tiivis joukkue, tunsimme toisemme hyvin ja meillä oli hauskaa pelata yhdessä. Turnausmatkojen ja Power Cupien lisäksi joka vuotiset Blues-leirit Pajulahdessa tuovat mieleen kultaisia muistoja.

MITÄ LENTIS ON ANTANUT MINULLE

Ennen kaikkea urheilu on tuonut elämääni uusia ihmisiä, joista olen kiitollinen sekä valtavasti ikimuistoisia ja ainutlaatuisia kokemuksia. Urheilu ja lentopallo aiheuttaa sellaisia suuria tunteita laidasta laitaan, joita ei saa muualta. Joukkueurheilu mahdollistaa niin vaikeiden, että hyvien aikojen kokemisen ja jakamisen yhdessä. Sen lisäksi se kehittää pienestä pitäen huomaamatta tärkeitä taitoja elämässä kuten sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä.

VINKIT

Lentopallo on peli, jossa virheiltä ei voi välttyä. Siitä syystä virheitä ei pidä pelätä, virheistä oppii ja niiden kautta kehittyy pelaajana. Myös loukkaantumiset ovat osa urheilua, mutta niin kauan, kun on valmis selättämään ne ja jatkamaan työn tekoa, mikään ei estä etenemistä pidemmälle, sillä kova työ ja maltti kyllä palkitaan. Lentopallossa asenne ratkaisee, jos ei yritä ei voi myöskään onnistua.

- - - - - - - - -