Julkaistu 16 Huhtikuu 2023

Leevi Väänänen

Syntymävuosi: 2003

Blues vuodet: 2008-2016

Pelipaikka: Passari

Motto: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠“Today I will do something that others won’t so tomorrow I can do what others can’t” - Jerry RicePELIHISTORIA

2008 - 2016 - F-C juniorit Blues Volley

- C-B juniorit Keimolan Kaiku

- C-A juniorit Salon Viesti

- Kuortaneella 2-sarjaa kaksi vuotta ja sen jälkeen kaksi vuotta ykkössarjaa

- Nuorten maajoukkue (samaan aikaan kun pelasin Kuortaneella)

2022-2023 - Mestaruusliiga Kokkolan Tiikereissä

BLUES-MUISTOT

Parhaita muistoja on tietenkin Power Cupit ja muut turnausreissut. Pelaaminen ja ystävät ovat aina olleet lentopallossa minulle tärkeimpiä asioita. Mieleen ovat painuneet Power Cupeissa lukuisat koulun lattialla nukutut yöt ja vaihtelevissa sääolosuhteissa pelatut pelit.

MITÄ LENTIS ON ANTANUT MINULLE

Ennen kaikkea lentopallo on antanut minulle elinikäisiä ystäviä.

Lentopallo on opettanut minulle yhteistyö-ja johtamistaitoja, jotka ovat tärkeitä joka elämänalueella, kuten työelämässä tai opinnoissa. Lentopallo on antanut minulle tietotaitoa lajista ja monipuolisesta fysiikkaharjoittelusta.

Nuorten maajoukkueessa pelaaminen on antanut minulle hienon mahdollisuuden matkustaa ja nähdä maailmaa.

VINKIT

Varsinkin nuorella iällä kaikista tärkeintä on nauttia liikunnasta mahdollisimman monipuolisesti. Liikunnasta on hyvä tehdä elämäntapa. Harrasta nuorena paljon, koska myöhemmin on aikaa päättää, haluaako keskittyä johonkin tiettyyn lajiin tai haluaako pyrkiä ammattiurheilijaksi.

Huipulle tavoittelu on huomattavasti helpompaa jos pitää siitä, mitä tekee. Lopulta tärkeintä ei ole määränpää, vaan kuljettu matka.

- - - - - - - - -