Miksi kumppaniksi

Tule yhteistyökumppaniksemme!

Järvenpäässä toimiva Blues Volley on yksi Etelä-Suomen aktiivisimmista junioritoimintaan painottavista lentopalloseuroista, jonka 15 joukkueessa toimii 200 aktiivista jäsentä.

Blues Volleyssa on menestystarinaa. B-poikamme voittivat Suomen mestaruuden v. 2008 ja 2013 C-pojat ylsivät SM-hopealle. Viimeisin saavutuksemme on B-tyttöjen SM-pronssi keväällä 2018. Kasvattejamme on yltänyt aikuisten Mestaruusliiga joukkueisiin, osallistunut junioreitten EM-kisoihin ja voittanut nuorisomaajoukkueissa useita Pohjoismaiden mestaruuksia. Bluesin kautta on edetty jopa miesten maajoukkueeseen!

Näille saavutuksille on jatkuvuutta - juniorijoukkueissamme on kasvamassa tulevia huippupelaajia tai harrastamassa urheilua kevyemmin tavoittein.

Tähtiseurana Blues Volley tarjoaa alueemme lapsille ja nuorille jatkossakin mahdollisuuden laadukkaaseen lentopallovalmennukseen ja urheiluharrastukseen.

Seurahistoriamme tähän asti suurin yksittäinen ponnistus oli toimia yhtenä pääjärjestäjänä 150 talkoolaisen voimin maailman suurimmassa lähes 7500 osallistujan junioriturnauksessa Power Cupissa Vantaalla kesäkuussa 2017.

Tämän kaiken toteuttamiseksi Blues Volley hakee yritystänne yhteistyökumppaniksi, jolloin teillä on mahdollisuus positiiviseen näkyvyyteen nuorisourheilun valmennustoimintaa tukemalla. Mahdollisuuksia on monia:

  • Järvenpään Liikuntahallin kiinteät seinämainospaikkamme ovat kaikkien lajien urheilutapahtumien osallistujien sekä katsojien nähtävissä.
  • Näkyvyys kotisivuillamme ja peliasuissa eri puolilla Etelä-Suomea.
  • Auttaa joululahjojen paketoinnissa tai muissa yrityksenne askareissa.
  • Keskustelemme mielellämme muista erilaisista yhteistyömalleista!

Yhdessä ideoiden löydämme varmasti yrityksellenne sopivia yhteistyömuotoja.

Ota rohkeasti yhteyttä!