Uusi pelimuoto oli menestys
Blues Volley ryJulkaistu: 01.09.2024 11.31

Uusi pelimuoto oli menestys

Paratiisicup 31.8.24

Joukkueita 16 ja kolme sarjaa Järvenpään yhteiskoululla.

Tavoite oli mahdollistaa pelaaminen uusille harrastajille ja saada erityisesti poikia pelaamaan ja innostumaan lentopallosta. Pelaajia oli 56, joista poikia 19. Pelipassittomia pelaajia 13, joista poikia 4. Poikien mukana olosta joukkue sai yhden lisäpisteen per erä, jos poikia oli 2 joukkueessa.

Sade rummutti tunnelmaa aamulla ja aurinko paistoi onnistuneen päivän päätteeksi.

Päivä piti sisällään nopeatempoista peliä, liikettä ja kutkuttavan jänniä palloralleja sekä hienoa kehitystä päivän aikana kaikilta mukana olleilta.

Päivän ensimmäisessä sarjassa tuli tilanne, että joukkueet ovat tasapisteissä. Turnauksen jury kokoontui ja pronssimitali ratkesi 2 minuutin lisäerällä. Ensimmäinen minuutti normaalia paratiisipalloa ja viimeinen minuutti joka pallosta piste. Pronssimitali ratkesi viimeisessä pallossa.

Näitä lisäeriä pelattiin useampi koko turnauksessa joukkueiden ollessa tasapisteissä. Se on jännittävää ja lisää mielenkiintoa, kun yksi pallo voi ratkaista koko tilanteen ja muuttaa turnauksen kulkua.

Eka sarja:

  1. RePa, Renkomäen pallo 2. BV pojat 3. Lentopallokoulu 4. D-tytöt

Päivän toinen turnaus polkaistiin käyntiin kokonaisella 9 joukkueen turnauskaaviolla. Siitä iso kiitos Topeno Teamille, Bluesin pelaajat ja turnaukseen villin kortin saaneet Renkomäen pallon ja Bluesin D-poikien pelaajat. Muutaman pelaajan poissa ollessa saimme täydet joukkueet yhteistyöllä. Sijoitukset:

  1. Kengurut 2. Kuumat kisut 3. Villi Hevonen

Päivän viimeinen turnaus avoin sarja pelattiin kahden tasavahvan joukkueen voimin. Voiton vei kokemusta ja nuoruutta sekoitettu AM-joukkue. Hyvänä kakkosena Rajamäen kehityksen ja Blues Volleyn yhdistelmäjoukkue RaBu.

Kiitos osallistujille ja turnauksen mahdollistajille.

Päätuomarointivastuussa oli Manu pelimuodon ideoija. Johanna hoiti mallikkaasti otteluohjelmat ja seura-aktiivit sulahtivat upeasti mukaan turnaustunnelmaan. Blues Volleyn pj Minna oli paikalla koko turnauksen ajan lähestulkoon koko perheen voimin. Siihen kiteytyy bluesilaisuus. Yhdessä tekemistä ja välittämistä. Nähdään seuraavassa turnauksessa. Infoamme siitä pian💙 🏐

-Ninni-